10. juni 2022

Afstemning om studenterrepræsentant til bestyrelsen for Geografisk Selskab

Geografisk Selskab har modtaget tre indstillinger til posten som studenterrepræsentant i bestyrelsen for Geografisk Selskab. Det betyder kampvalg, og din stemme er vigtig.

Den kommende studenterrepræsentant i bestyrelsen vil få en aktiv rolle i beslutninger om Selskabets fremtidige aktiviteter, samt være med til at styrke broen mellem Selskabet og geografistuderende på tværs af årgange.

Kun studentermedlemmer af Selskabet har stemmeret, og du kan kun stemme én gang. Din stemme vil være anonym, men du skal opgive navn og e-mail. 

De tre kandidater er: 

Sofia Forsberg Houlind

Mit navn er Sofia. Jeg er en glad og ihærdig studerende på 4. semester af bacheloruddannelsen i Geografi & Geoinformatik. Jeg brænder for de mange aspekter i geografifaget både inden for de natur- og kulturgeografiske emner. 

Igennem mine to år som studentermedlem i det Kongelige Danske Geografiske Selskab har jeg opbygget et kendskab til selskabets mange spændende arrangementer og virksomhedsbesøg. Disse aktiviteter og arrangementer, har jeg med stor glæde deltaget i. Det er på baggrund af min faglige interesse for selskabets arrangementer, at jeg brændende ønsker at udvide mit bekendtskab med selskabet som studenterrepræsentant.

Derudover er jeg meget aktiv i studielivet på mit campus. Jeg er bl.a. med i festudvalget og pr. 1. juni 2022 bedriver jeg jobbet, som redaktør på Geografi & Geoinformatiks Instagram og Facebook. Dette giver mig et særligt indblik og kendskab til de studerende på Geografi på tværs af årgange, og gør mig særlig egnet til at være repræsentant for os - de studerende. 

Tak fordi I har taget jer tid til at læse min ansøgning. Jeg håber, I vil stemme på mig som jeres nye repræsentant!

-------------

Anton Christian Dahl-Hansen

Mit navn er Anton Christian Dahl-Hansen, jeg studerer Physical Geography fra september 2022, og jeg ønsker at stille op til posten som studenterrepræsentant i KDGS' bestyrelse.

Min interesse for geografi opstår i de tidlige år, hvor mine forældre inviterer mine søskende og jeg på flere jordomrejser til bl.a. Indien, Stillehavet og Mellemamerika. Møder med fremmede kulturer, landskaber, dyr og planter, som jeg ikke kendte til, vakte stor nysgerrighed til at lære mere om det ukendte her på kloden. Fra mine projektopgaver om kartoflens rejse fra Sydamerika til Europa i 7. kl. og Aztekernes forgangne civilisation i 8. til min bachelor-opgave om lattergasudledning fra danske marker, har jeg min faglige og personlige interesse centraliseret sig omkring forholdet mellem mennesker og natur. Dette er for mig indbegrebet af geografi, og grundet min fundamentale videbegærlighed på geografiske spørgsmål og problematikker ønsker jeg at stille op som studenterrepræsentant i Det Kongelige Danske Geografiske Selskab.

Som studenterrepræsentant ønsker jeg, at den nye generation af geografer, med vores engagement indenfor klima, ulighed og bæredygtig udvikling har en repræsentant, der sætter fokus på en fremtidig dagsorden - indenfor selskabets fornemme, traditionsrige rammer.

------------

Victoria Bjerre Hansen

Jeg er bachelorstuderende på 2. år og har været medlem af Geografisk Selskab siden jeg startede på studiet i 2020. Jeg søger at blive studenterrepræsentant i selskabets bestyrelse, fordi jeg beundrer selskabet og synes, at det er et unikt fællesskab, som laver meningsfyldte og inspirerende arrangementer. Det vil jeg meget gerne være en del af og have indflydelse på. Jeg har mødt flere på studiet, der har hørt om selskabet, men ikke ved hvad det drejer sig om. Jeg vil derfor være med til at bygge bro mellem selskabet og os studerende på tværs af årgange, så vi kan fortsætte med at deltage i events, virksomhedsbesøg, talentprisuddelinger osv. og få endnu flere studerende med.

Jeg søger at få noget relevant ansvar ift. mit studie. Samtidig brænder jeg for at planlægge og har ofte gode idéer at bidrage med.  Jeg har selv deltaget i flere af arrangementerne og bliver hver gang inspireret af nye mennesker.

Lad os sammen hylde geografien!

-------------

Afstemning er afsluttet - Stemmerne er ved at blive talt op.