6. maj 2022

Geografisk Selskab søger ny studenterrepræsentant til sin bestyrelse

Kære Studentermedlem af Det Kongelige Danske Geografiske Selskab,
 
Er du den næste studenterrepræsentant i selskabets bestyrelse?

Den nuværende studenterrepræsentant, Lea Bro Nielsen, bliver kandidat til sommer, og giver derfor sin plads videre efter fem år i bestyrelsen. Lea giver de varmeste anbefalinger til andre studerende om at stille op som kandidat til posten.
 
Som studenterrepræsentant i bestyrelsen forventes du at tage en aktiv rolle i beslutninger om Selskabets fremtidige aktiviteter, samt at styrke broen mellem Selskabet og geografistuderende på tværs af årgange. Du vil desuden forventes at deltage i to årlige bestyrelsesmøder og to rådsmøder.
 
Geografisk Selskab arrangerer seks årlige møder med foredrag om relevante geografiske emner både inden for natur- og kulturgeografien, udgiver Geografisk Tidsskrift-Danish Journal of Geography, og uddeler en række priser og medaljer. Disse aktiviteter kan du som studenterrepræsentant have indflydelse på. Læs mere om Geografisk Selskab her
 
Det er kun muligt for studentermedlemmer af Selskabet at stille op som studenterrepræsentant. Hvis der er flere kandidater der stiller op til posten som studenterrepræsentant, vil dette udløse et valg om posten, hvor kun studentermedlemmer af Selskabet vil kunne stemme.
 
Hvis du kan se dig selv som bestyrelsens næste studenterrepræsentant, så send en mail til rdgs@ign.ku.dk hvori du kort (maks. 200 ord) skriver din motivation for posten som studenterrepræsentant i Det Kongelige Danske Geografiske Selskab.
 
Deadline for ansøgning er d. 1. juni.