26. november 2021

Udgivelse af trebindsværk om Dansk Ekspeditionshistorie

Ny Bogudgivelse

Det er med stor glæde, at Det Kongelige Danske Geografiske selskab kan være med til at præsentere et nyt stort trebindsværk: ”Dansk Ekspeditionshistorie 1-3.”

Dansk Ekspeditionshistorie 1-3dækker over næsten 500 års dansk ekspeditionshistorie, der udfoldes gennem en perlerække af både kendte og ukendte ekspeditioner. Bogværket fortæller historien om dansk og danskledet kultur, naturvidenskabelige ekspeditioner og deres rejser ud i verden. Fra Carsten Niebuhrs lykkelige Arabien til Andreas Mogensens mission til den internationale rumstation. Fra de varme himmelstrøg til de kolde arktiske vinde.

Det Kongelige Danske Geografiske Selskab har været samarbejdspartner på bogværket hele vejen fra projektets begyndelses til udgivelse.

Ekspeditionsværket danner desuden baggrunden for Selskabets Julemøde på Nationalmuseet den 9. december 2021, hvor udvalgte forfattere give en række korte foredrag med nedslag i trebindsværket.

Det samlede bogværk kan købes på Julemødet for 650 kr. (ca. 20 % rabat) eller på Gads forlags hjemmeside til normalpris 799,95 kr.: https://gad.dk/dansk-ekspeditionshistorie. 

Det er den perfekte julegave til den geografi- og historie- interesserede!